fbpx

Gratis online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing

Speciaal voor de wereldvrouwen met een listing op Global Dutchies een gratis online training: Content Strategie. Bezig zijn met je bedrijf na de Corona Crisis. Jij steunt ons platform met jouw listing. Nu steunt Global Dutchies jou!

De nieuwe werkelijkheid

De nieuwe werkelijkheid is hard. Het Corona virus raakt ons allemaal! Zorgen om de gezondheid van geliefden. Van beperkte bewegingsvrijheid tot volledige lock-downs. Annuleringen van reizen en vakanties en de onzekerheid over het terugkrijgen van de gemaakte kosten. De accommodatie eigenaren of tour organisatoren die van de ene op de andere dag hun inkomsten als sneeuw voor de zon zagen verdwijnen. Het leven zoals we gewend waren staat even stil.............................Later kijken we terug en hebben we het over: 'de tijd voor Corona en na Corona’.

Content strategie Global Dutchies

Gratis Online Content Strategie Training

Ik ben positief ingesteld en krijg ik energie van het delen van mijn kennis. Over welke kennis praat ik dan? Ik ben een marketing & communicatie adviseur met een focus op Content strategieën. Vanuit mijn vakgebied help ik middelgrote bedrijven met het maken van succesvolle en waardevolle Content Strategieën. Ik doe dit via mijn eigen ontwikkelde 7-stappenplan. Dit kunnen adviestrajecten zijn binnen bedrijven maar ook via trainingen met open inschrijvingen. Meer informatie over mij? check mijn website  Meer informatie over Content Strategie trainingen kijk dan hier.

Mijn Content Strategie training bied ik nu online, gratis aan voor Global Dutchies MET een accommodatie of een tour op ons platform. Zodat jij actief bezig kunt zijn met de dag na morgen -lees: de periode na Corona-.

De training zal bestaan uit drie sessies van ca. twee uur. Voorafgaand aan de training krijg je wel een ‘huiswerkopdracht en ook tussen de sessies in moet je werken aan opdrachten’. Dat je het even weet, het is echt hands-on. Aanmelden is ook meedoen! Ik investeer hier in, besteed er veel tijd aan dus verwacht ik het ook van jou ;-).

Data & tijdstippen

De data voor de drie opvolgende sessies zijn:
1) Dinsdag 14 april 9-11 am
2) Donderdag 16 april 9-11 am
3) Dinsdag 21 april 9-11 am

Ja, in de ochtenduren aangezien de huidige acht aanmeldingen tot nu toe uit Europa komen en 1x Zuid Afrika.

Speciale groep

Op het Global Dutchies platform is een speciale groep speciaal aangemaakt voor de training. Maak hier kennis met de andere deelneemsters. In deze groep deel ik de benodigde informatie, inclusief werkbladen voor de opdrachten. Ook kun je vragenstellen aan mij of aan elkaar. Tijdens de drie online sessies gebruiken we de groep voor vragen. Tussen de sessies door zijn er ook opdrachten. Houd hier rekening mee in je planning.

De training geef ik via ZOOM. Een betaalde versie dus zover ik begrijp AVG proof. Hiervoor plaats ik in de groep een link, een code en een wachtwoord.

Aanmelden?

MET ACCOMMODATIE?
Ja, ik heb een accommodatie of locale tour/event op Global Dutchies en ik doe graag mee! Stuur een mail ria@globaldutchies.nl

 

NOG GEEN ACCOMMODATIE OF TOUR OP HET PLATFORM?
Ja, ik wil graag meedoen, maar heb nog geen listing op Global Dutchies. Geen probleem je kunt alsnog je accommodatie of tour listen en het platform steunen. Na de oproep aan de OTA's van Carolien uit Mecixo hebben we nu een specaal aanbod met 50% korting zie ook de hompage van Global Dutchies. Of ga gelijk naar toevoegen accommodatie of toevoegen lokale tour en gebruik bij de afronding van je listing de code: partnerkorting50% .

#togetherwecreate #staysafe #staypositive.

Ria Luitjes

Mijn Linkedin profiel

Social Media

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ria Luitjes

Hi, ik ben het creatieve brein achter en eigenaar van 'Global Dutchies'. Van 2009-2016 heb ik met mijn gezin op Curaçao -Dushi Korsou- gewoond. Ons huis 'woont' nog steeds op Curacao en verhuur ik als vakantievilla. In mei 2018 ben ik een Facebook groep gestart om vrouwen met accommodaties in het buitenland te verbinden met vrouwen die niet alledaags en iets leuks voor hun vakanties. De groep was een succes en na een half jaar ontstonden de ideeën voor Global Dutchies. Ik blog over onze #villabreezecuracao en wat er te doen is op ons mooie eiland maar ook over ons platform en in de nabij toekomst marketing adviezen voor de vrouwen op ons platform in onze branche. Volg of link gerust via mijn persoonlijke Social Media platforms..

Profile

Posted in ,
Global Dutchies Flomingo Bob Curacao

‘Meet Flamingo Bob’ op Curacao

Global Dutchies interview Karen Mas la Buissonnière

[interview] in gesprek met Karen, eigenaresse van Mas la Buissonnière in Frankrijk

Global Dutchies Magazine 8 maart 2020

WERELDVROUWENDAG, Global Dutchies bestaat één jaar

Asrtrid van Zeeland blog Zuid Afrika overwinteren

[Blog] Overwinteren in Zuid-Afrika, van de Spaanse Costa naar de Bushveld

GLOBAL DUTCHIES Zuid Afika interview

[interview] In gesprek met Natascha, eigenaresse ZaZoe Xperience in Zuid-Afrika

Global Dutchies interview Carolien Mexico

[interview] In gesprek met Carolien van Santvoord, eigenaresse Maya Luna hotel/restaurant in Mexico

Laatst toegevoegde accommodaties

Quinta dos Pernobes

Casa El Limonero Alicante met privé zwembad

A Casa Amarela

Laatste toegevoegde tours of events

Dushi Walks Curaçao

Out of Bounds Golfvakanties

Zeilen naar je ziel met thérapeute Ienke in Zuid-Frankrijk

Steun een goed doel!

Global Dutchies donaties december Dany-english-learning-edumais

Global Dutchies zamelt in 2019 € 612,00 aan donaties in voor projecten van wereldvrouwen

Global Dutchies donaties uitbetaald 2019

Global Dutchies donaties voor empowerment van meisjes en vrouwen wereldwijd

Global Dutchies - wereldvrouw op vakantie

Goed doel: ‘Stichting Vrienden van Lotus’ in Zambia

Blogs van Wereldvrouwen

Content strategie Global Dutchies

Gratis online Content Strategie training voor Global Dutchies met een listing

Global Dutchies Flomingo Bob Curacao

‘Meet Flamingo Bob’ op Curacao

Global Dutchies interview Karen Mas la Buissonnière

[interview] in gesprek met Karen, eigenaresse van Mas la Buissonnière in Frankrijk